Hunebed bier

Vast assortiment

Het hele jaar beschikbaar.

Hoppy Blond

Hunebed Hoppy Blond is een fris onder gistend bier gebrouwen met een o.a. een speciale gist en hop. Dit smaakvolle streekbier heeft een goudkleurige glans, is ongefilterd en heeft daardoor een zeer volle smaak. De ruime hopgift zorgt voor een mooi bittertje in de afdronk.

Hunebed Bier, Keigoed Bier!

Alcoholpercentage: 6%

Weizen

Hunebed Witter Weizen is heerlijk goudkleurig Tarwebier gebrouwen met een o.a. een speciale gist en hop. Dit smaakvolle tarwe/witbier heeft een zachte afdronk en smaakt zeer verfrissend . Na een mooie fietstocht is het heerlijk genieten van zo’n bijzonder biertje..

Hunebed Bier, Keigoed Bier!

Alcoholpercentage: 5%

Amber

Deze Hunebed is een amberkleurig bovengistend bier gebrouwen met een o.a. een speciale gist en hop. Dit smaakvolle streekbier is gebrouwen uit verschillende (geroosterde) moutsoorten. Een klein zoetje, een mooie robijnrode glans en een milde hop bittere afdronk maakt dit tot een echt speciaal biertje.

Hunebed Bier, Keigoed Bier!

Alcoholpercentage: 6%

Pils

Hunebed Pils is een echte doordrinker, onder gistend bier gebrouwen met een o.a. een speciale gist en hop. Dit smaakvolle streekbier heeft een alles wat een Pils lekker maakt: hoppig en  zachte smaak met een lekker hopbittertje in de afdronk.

Hunebed Bier, Keigoed Bier!

Alcoholpercentage: 5%

Tripel

De Hunebed Tripel wordt gebrouwen met een o.a. een speciale gist en hop. Deze smaakvolle Tripel heeft een rijke smaak.  De bijzondere hop geeft dit karaktervolle bier zijn volle smaak mee. Heerlijk bij een plank met andere lekkernijen als kaas en droge worst.

Hunebed Bier, Keigoed Bier!

Alcoholpercentage: 8,5%

Dubbel

Hunebed Dubbel is een zacht moutig speciaalbier gebrouwen met een o.a. een speciale gist en hop. Dit smaakvolle donker streekbier heeft een alles wat een Dubbel bijzonder maakt: een zachte smaak met lichte tonen van chocolade en koffie.

Hunebed Bier, Keigoed Bier!

Alcoholpercentage: 7%

Beoordeel ons bier via untappd.

Contact

Adres:
Euvelgunnerweg 25a
9723 CV Groningen

Telefoon: 050 – 318 3563
E-mail: info@grunnbier.nl
KvK Groningen nr. 34110246

Social Media