Dominikaner bier

(online verkoop in voorbereiding)

Vast assortiment

Het hele jaar beschikbaar.

Premium Urtype Pils

Een volmoutig Klooster Pils dat extra gehopt is, krijgt op deze wijze een stevige volle smaak. Dit premium biertje is een echte aanrader om aan het einde van de dag de noeste arbeid af te sluiten.

Alcoholpercentage 5,5%

Luxe Tripel

Deze karaktervolle tripel heeft alles in zich om op een rustig moment van dit luxe blonde superbier te genieten. Het harmonieus complex smaakpallet van deze Klooster Tripel kan versterkt worden door het eten van een brok Kloosterkaas of kruidige worst. Een vleugje vanille maakt dit bier helemaal af.

Alcoholpercentage 8,5%

Hefe Weissbier

De Dominikanen drinken dit zachte Tarwebier het hele jaar door. Op zonnige dagen is het extra genieten van de volle smaak met een romige afdronk. Heerlijk om op een terras of in de (Klooster)tuin van dit bier te genieten.

Alcoholpercentage 5,2%

Dunkl Weissbier

De Dominikanen drinken dit donker rode Tarwebier het hele jaar door. Door gebruik van geroosterde moutsoorten heeft dit frisse bier een mooie karamelachtige smaak en een lichtzoetige romige afdronk. Heerlijk om op een zonnig terrasje of in de tuin van dit bier te mogen genieten.

Alcoholpercentage 5,4%

Amber Spéciale

Dit Kloosterbier heeft een mooi lichte amber kleur. Het zoetje van de karamel en het moutige karakter zorg voor een heerlijk fris biertje en streelt je smaakpapillen. De geroosterde moutsoorten maken deze Amber erg special.

Alcoholpercentage 6,3%

Premium Bockbier

Deze Klooster Bock heeft een volle rijke smaak. Dit volmoutig bockbier wordt in het najaar gedronken als het ruige weer zich buiten afspeelt en de innerlijke geest en lijf binnen versterkt kan worden.

Alcoholpercentage 7%

Beoordeel ons bier via untappd.

Contact

Adres:
Euvelgunnerweg 25a
9723 CV Groningen

Telefoon: 050 – 318 3563
E-mail: info@grunnbier.nl
KvK Groningen nr. 34110246

Social Media