Hanze bier

Vast assortiment

Het hele jaar beschikbaar.

GoudBlond

Hanze Goudblond is zachte blond bier voor de Hanzestreek. Dit smaakvolle streekbier heeft een goudkleurige glans en een frisse smaak. Naast een mooie aroma hop zorgt de Millennium hop voor een mooi bittertje in de afdronk.

Hanze Bier, hiervoor maak je een reisje langs de IJssel!

Alcoholpercentage: 5%

Pale Ale

Hanze Pale Ale is een amberkleurig bovengistend bier. Dit smaakvolle streekbier is gebrouwen uit verschillende (geroosterde) moutsoorten en heeft een mooie robijnrode glans en een zachte hopbittere afdronk.

Hanze Bier, hiervoor maak je een reisje langs de IJssel!

Alcoholpercentage: 6%

Tripel

Hanze Tripel is een smaakvolle Tripel met een rijke smaak.  De bijzondere hop geeft dit karaktervolle bier zijn volle smaak mee. Heerlijk bij een plank met andere lekkernijen als Hollandse en Spaanse tapa’s.

Hanze Bier, hiervoor maak je een reisje langs de IJssel!

Alcoholpercentage: 8%

Hanze Witte Weiss

Dit romig Weizenbier (tarwebier) drink je uiteraard zonder schijfje citroen. Met een knipoog naar het Beierse Rheinheitsgebot is het gebrouwen met een beetje koriander en dat zorgt voor een frisse smaak en een soepele afdronk.

Een aanrader, deze prima dorstlesser

Alcoholpercentage: 5%

Hanze Bock

Deze Bock heeft een volle rijke smaak. In het voorjaar als fris en goed door drinkbaar Lentbier en in het najaar als volmoutig bockbier dat je drinkt als het buiten ruig weer is.

Alcoholpercentage: 7%

Hanze IPA

Dit is een extra gehopt blond bier met fruitige citrus geuren en een fraai hopbittere afdronk. Proef de verschillende smaak dimensies tijdens de boottocht over de IJssel.

Kortom, zeer vol van smaak met een pittige afdronk.

Alcoholpercentage: 7%

Beoordeel ons bier via untappd.

Contact

Adres:
Euvelgunnerweg 25a
9723 CV Groningen

Telefoon: 050 – 318 3563
E-mail: info@grunnbier.nl
KvK Groningen nr. 34110246

Social Media