Noorderlicht bier

(online verkoop in voorbereiding)

Vast assortiment

Het hele jaar beschikbaar.

Zeester

NOORDERLICHT ZEESTER Organic BLOND is een soepel doordrinkbaar Speciaalbier.

Het is gebrouwen uit water met biologische ingrediënten Mout, Hop en Gist. Dit streekbier heeft een volle smaak met een fruitig karakter en is genietbiertje Dat uitstekend past bij mild gekruide Aziatische gerechten.

Alcoholpercentage: 5%

Zeebaken

NOORDERLICHT ZEEBAKEN Organic AMBER is zacht en lichtzoetig dankzij de gekleurde mouten die karamelachtige aroma’s afgeven. Heerlijk als aperitief op een zonnig terras of als begeleider van gevogelte.

Alcoholpercentage: 5%

Zeevaarder

NOORDERLICHT ZEEVAARDER Organic PILSENER is heerlijk doordrinkbaar Pilsnern en is gebrouwen uit water en biologische gerstemouten en aroma hop. De speciale ondergist zorgt voor een mooie hopbittere afdronk en dit Pilsje drink je met vrienden om het leven te vieren.

Alcoholpercentage: 5%

Zeeschuim

NOORDERLICHT ZEESCHUIM Organic WEIZEN is heerlijk fris tarwebier gebrouwen uit water, tarwe, gerst en aroma hop. De speciale Weizengist zorgt voor een mooie geur. Drink dit bier zonder schuifje citroen!

Alcoholpercentage: 5%

Zeeduif

NOORDERLICHT ZEEDUIF Organic 0.5 I.P.A. is een soepele drinkbare IPA met een fruitig citrus achtig karakter.

Het is gebrouwen uit water met biologische ingrediënten Mout, extra dosering Hop en Gist. Dit alcoholarme streekbier heeft een volle smaak met een fruitig karakter en is een genietbiertje met een mooie hoppige afdronk.

Alcoholpercentage: 0,5%

Beoordeel ons bier via untappd.

Contact

Adres:
Euvelgunnerweg 25a
9723 CV Groningen

Telefoon: 050 – 318 3563
E-mail: info@grunnbier.nl
KvK Groningen nr. 34110246

Social Media