Een uitstapje met je vrienden, collega’s of een personeelsfeestje

Een uitstapje met je vrienden, collega’s of een personeelsfeestje

Onze bierproeverijen zijn perfect voor vriendengroepen, collega’s en personeelsfeesten die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke ervaring. Bij de Groningse Bierbrouwerij streven we ernaar om niet alleen bier te brouwen, maar ook om een op maat gemaakte ervaring te bieden die jij en je gezelschap nog lang zullen koesteren.

Waarom kiezen voor een bierproeverij bij ons?

Onze bierproeverijen zijn niet zomaar een drinkgelegenheid; ze zijn een reis door de fascinerende wereld van bier, geleid door onze ervaren biersommelier. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

Expertise en begeleiding

Onze bierspecialist zal je door elke stap van de proeverij leiden, van het selecteren van bieren tot het onthullen van de verborgen smaaknuances en het delen van boeiende verhalen achter elk brouwsel. Leer meer over de kunst van het brouwen en ontdek nieuwe favorieten onder begeleiding van een echte kenner.

Diverse bierselectie

Van verfrissend weizen tot robuuste stouts, onze proeverijen bieden een breed scala aan bieren die elke smaakpapil zullen prikkelen. Voor elke proeverij wordt afhankelijk van het seizoen een zorgvuldige gemaakt uit onze eigen bieren.
Onze bierproeverijen beloven een ervaring te bieden die nog lang zal nazinderen. Kom langs en laat ons je onderdompelen in de heerlijke wereld van bier!
Neem vandaag nog contact met ons op om je bierproeverij voor vrienden, collega’s of personeelsfeesten te boeken.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Beoordeel ons bier via untappd.

Contact

Adres:
Euvelgunnerweg 25a
9723 CV Groningen

Telefoon: 050 – 318 3563
E-mail: info@grunnbier.nl
KvK Groningen nr. 34110246

Social Media