Een vrijgezellenfeestje of een uitje met je sportteam

Beleef een onvergetelijk vrijgezellenfeestje of sportteam uitje met onze bierproeverijen

Op zoek naar een unieke en onvergetelijke activiteit voor je vrijgezellenfeestje of sportteam uitje? Bij de Groningse Bierbrouwerij hebben we de perfecte oplossing: onze spannende en vermakelijke bierproeverij! Of je nu de laatste dagen van het vrijgezelle leven viert of de teamgeest wilt versterken tijdens een teamuitje of na een intense wedstrijd, onze proeverijen bieden een ideale setting voor ontspanning, plezier en samenzijn.

Waarom kiezen voor onze bierproeverijen?

Onze bierproeverijen zijn meer dan alleen een gelegenheid om bieren te proeven; het zijn vieringen van vriendschap, teamgeest en goede tijden. Geniet van een ontspannen en feestelijke sfeer terwijl je samen met je vrienden of teamgenoten de wereld van bier verkent en nieuwe herinneringen maakt.

Onze ervaren bierspecialist zorgt voor een interactieve en boeiende ervaring, waarbij hij je meeneemt op een reis door verschillende bierstijlen, smaken en aroma’s. Leuke anekdotes en ruimte voor een lolletje zorgen voor lachende gezichten en goede sfeer.

Team building

Voor sportteams bieden onze bierproeverijen een geweldige kans om de teambanden te versterken buiten het veld. Leer elkaar beter kennen, deel ervaringen en motiveer elkaar terwijl je samen nieuwe bieren ontdekt en een onvergetelijke tijd beleeft.

Of je nu het vrijgezellenleven vaarwel zegt of de overwinning van je sportteam viert, maak van je gelegenheid een succes met een bierproeverij bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om je proeverij in te plannen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Beoordeel ons bier via untappd.

Contact

Adres:
Euvelgunnerweg 25a
9723 CV Groningen

Telefoon: 050 – 318 3563
E-mail: info@grunnbier.nl
KvK Groningen nr. 34110246

Social Media