Cultuurweekendje Groningen

Verrijk je (cultuur)weekendje Groningen met een bierproeverij

Bij de Groningse Bierbrouwerij nodigen we je uit om je (cultuur)weekendje in Groningen te verrijken met één van onze bier-wijn-jeneverproeverij. Onze proeverijen bieden een perfecte aanvulling op je avontuurlijke en culturele weekendplannen.

Ontdek de smaak van Groningen

Onze bierproeverijen zijn niet alleen een kans om verschillende bieren te ontdekken, maar ook om de lokale smaken van Groningen te ervaren. Onze selectie van ambachtelijke brouwsels weerspiegelt de rijke biercultuur van de regio, met unieke smaken en verhalen die je zullen verrassen.

Waarom onze bierproeverijen?
Lokale Expertise

Onze gepassioneerde bierspecialist is niet alleen kenner van bier, maar ook liefhebber van Groningen. Hij deelt graag zijn kennis over de lokale tradities, geschiedenis en culturele invloeden, waardoor elke proeverij een verrijkende en educatieve ervaring wordt. Tijdens de bierproeverij komen onze eigen ambachtelijke bieren aan bod, en wordt bij elk glas een leuke anekdote of een boeiend verhaal verteld.

Onze bierproeverijen vinden plaats in een gezellige en gastvrije omgeving, waar je kunt genieten van de levendige sfeer. Deel verhalen en geniet van de echte Groningse gastvrijheid tijdens je verblijf.

Maak je weekend compleet

Voeg een vleugje authenticiteit en plezier toe aan je (cultuur)weekendje in Groningen door een proeverij bij ons te boeken. Neem contact met ons op om je plek te reserveren.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Beoordeel ons bier via untappd.

Contact

Adres:
Euvelgunnerweg 25a
9723 CV Groningen

Telefoon: 050 – 318 3563
E-mail: info@grunnbier.nl
KvK Groningen nr. 34110246

Social Media